Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.75128 BGN
1 GBP = 2.29638 BGN
Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Добавена: 26.08.2011г.

Тежка катастрофа е станала днес, около 15,40 ч. на пътя Велико Търново – Габрово, в района на разклона за град Дебелец. По първоначална информация лек автомобил „Опел Астра”, с габровска регистрация, движещ се в посока Габрово – Велико Търново, в който са пътували мъж, жена и две деца, внезапно и без причина навлиза в насрещната лента за движение и се удря челно в насрещнодвижещият се лек автомобил „Мерцедес”с търговишка регистрация, в който са пътували три жени. Всички участници в катастрофата са откарани във великотърновската болница, с леки наранявания. В тежко състояние и с опасност за живота е 39-годишният водач на опела. Движението на автомобили в района на произшествието е временно преустановено.  
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Специализирана операция пресече незаконна търговия с лекарства във Велико Търново
Добавено: 30.06.2016г. 

Специализирана операция от служители на ДАНС, МВР, Изпълнителна агенция по лекарствата и НАП, под ръководството и надзора на Специализираната прокуратура, проведоха във Велико Търново.

Старши комисар Димитър Машов е новият директор на ОДМВР – В. Търново
Добавено: 30.04.2015г. 

Със заповед на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова за директор на Областната дирекция на МВР – Велико Търново е назначен старши комисар Димитър Машов. При представянето му, което направи главен комисар Терзийски, началник на ГД „Национална полиция”, обясни, че Областната дирекция във Велико Търново е с добри резултати,