Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.74006 BGN
1 GBP = 2.68732 BGN
Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Добавена: 26.08.2011г.

Тежка катастрофа е станала днес, около 15,40 ч. на пътя Велико Търново – Габрово, в района на разклона за град Дебелец. По първоначална информация лек автомобил „Опел Астра”, с габровска регистрация, движещ се в посока Габрово – Велико Търново, в който са пътували мъж, жена и две деца, внезапно и без причина навлиза в насрещната лента за движение и се удря челно в насрещнодвижещият се лек автомобил „Мерцедес”с търговишка регистрация, в който са пътували три жени. Всички участници в катастрофата са откарани във великотърновската болница, с леки наранявания. В тежко състояние и с опасност за живота е 39-годишният водач на опела. Движението на автомобили в района на произшествието е временно преустановено.  
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Челен удар на пътя В. Търново – Арбанаси, четирима са пострадали
Добавено: 19.12.2014г. 

Четирима мъже пострадаха при пътен инцидент на пътя В. Търново – с. Арбанаси. Произшествието е станало вчера около 07,30 ч. По първоначална информация лек автомобил «Фолксваген Голф», управляван от 21-годишния Й. Я. от Г. Оряховица и двежищ се в посока от Г. Оряховица към В. Търново предприел маневра изпреварване

Служители на група „Миграция” участваха в беседа за актуалната миграционната обстановка у нас
Добавено: 16.10.2013г. 

Служители на група „Миграция” при Областна дирекция на МВР – Велико Търново се срещнаха със седмокласници от ОУ „Бачо Киро” и беседваха за миграционните процеси в страната. Срещата беше инициирана от ръководството на Основно училище „Бачо Киро” и се организира по повод проект „И тук и там” по програма „Младежта в действие”, по който училището работи, съвместно с младежи от гр. Райне, Германия.