Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.77851 BGN
1 GBP = 2.33644 BGN
Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Добавена: 26.08.2011г.

Тежка катастрофа е станала днес, около 15,40 ч. на пътя Велико Търново – Габрово, в района на разклона за град Дебелец. По първоначална информация лек автомобил „Опел Астра”, с габровска регистрация, движещ се в посока Габрово – Велико Търново, в който са пътували мъж, жена и две деца, внезапно и без причина навлиза в насрещната лента за движение и се удря челно в насрещнодвижещият се лек автомобил „Мерцедес”с търговишка регистрация, в който са пътували три жени. Всички участници в катастрофата са откарани във великотърновската болница, с леки наранявания. В тежко състояние и с опасност за живота е 39-годишният водач на опела. Движението на автомобили в района на произшествието е временно преустановено.  
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Намаляват инцидентите и жертвите на пътя в област Велико Търново
Добавено: 12.09.2012г. 

С 228 по-малко пътни инциденти на територията на региона отчитат от Областната дирекция на МВР във Велико Търново, в сравнение със същия период на миналата година. До момента са регистрирани 836 произшествия, от тях тежките са 88. Това е с 9 по-малко в сравнение с отчетения период на 2011-а година. Загиналите при катастрофи граждани също бележат спад и броят им тази година възлиза на четирима, което е с десет по-малко в сравнение с миналата година.

Намериха мъртво изчезнало от три дни момиче
Добавено: 03.03.2015г. 

Тялото на обявеното за общодържавно издирване от 1 март момиче Вероника Здравкова е намерено във водите на р. Янтра, в района на жп гара В. Търново. Това гласи официалното съобщение до медиите от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в старата столица. Тялото на 23-годишното момиче е изпратено за аутопсия във великотърновската