Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.5399 BGN
1 GBP = 2.49882 BGN
Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Добавена: 26.08.2011г.

Тежка катастрофа е станала днес, около 15,40 ч. на пътя Велико Търново – Габрово, в района на разклона за град Дебелец. По първоначална информация лек автомобил „Опел Астра”, с габровска регистрация, движещ се в посока Габрово – Велико Търново, в който са пътували мъж, жена и две деца, внезапно и без причина навлиза в насрещната лента за движение и се удря челно в насрещнодвижещият се лек автомобил „Мерцедес”с търговишка регистрация, в който са пътували три жени. Всички участници в катастрофата са откарани във великотърновската болница, с леки наранявания. В тежко състояние и с опасност за живота е 39-годишният водач на опела. Движението на автомобили в района на произшествието е временно преустановено.  
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Автобус блъсна жена на пешеходна пътека
Добавено: 13.01.2012г. 

Автобус по линия № 13 блъсна възрастна жена на пешеходната пътека пред арката на Старото военно училище във Велико Търново. 65-годишната Д. П. беше блъсната странично, след което при удара тялото и отхвръкна, жената падна по гръб и удари главата си. Жертвата беше в безсъзнание близо 5 минути.

Спипаха турски граждани с подправени документи
Добавено: 06.08.2013г. 

Двама турски граждани са задържани в РУП В. Търново за съставяне на неистинска лична карта. Снощи около 22.30 часа до механа „Тихия кът“ на ул. „Гурко“ в областния град е спрян л.а. Мерцедес С180 с швейцарска регистрация, управляван от Е.И. на 33 години от Република Турция.