Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.80111 BGN
1 GBP = 2.26225 BGN
Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Добавена: 26.08.2011г.

Тежка катастрофа е станала днес, около 15,40 ч. на пътя Велико Търново – Габрово, в района на разклона за град Дебелец. По първоначална информация лек автомобил „Опел Астра”, с габровска регистрация, движещ се в посока Габрово – Велико Търново, в който са пътували мъж, жена и две деца, внезапно и без причина навлиза в насрещната лента за движение и се удря челно в насрещнодвижещият се лек автомобил „Мерцедес”с търговишка регистрация, в който са пътували три жени. Всички участници в катастрофата са откарани във великотърновската болница, с леки наранявания. В тежко състояние и с опасност за живота е 39-годишният водач на опела. Движението на автомобили в района на произшествието е временно преустановено.  
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Великотърновски криминалисти разкриха грабеж
Добавено: 19.12.2016г. 

Престъплението е извършено на 2 септември около 22.30 ч. на площад "Цар Асен I" в областния град. В откраднатата чанта е имало 24 лв., мобилен телефон и лични вещи.

Цигари и алкохол без бандерол иззеха от Балван и Момин сбор
Добавено: 11.07.2010г. 

149 кутии цигари без бандерол иззе полицията от хранителен магазин в Балван. Проверката е извършена след получен сигнал в сектор „БОП” при Областната дирекция във Велико Търново, че в търговски обект се съхраняват стоки без акцизен бандерол. Цигарите са предадени доброволно