Валутни курсове

1 EURO = 1.95583 BGN
1 USD = 1.54501 BGN
1 GBP = 2.47981 BGN
Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Тежка катастрофа със седем пострадали край Дебелец

Добавена: 26.08.2011г.

Тежка катастрофа е станала днес, около 15,40 ч. на пътя Велико Търново – Габрово, в района на разклона за град Дебелец. По първоначална информация лек автомобил „Опел Астра”, с габровска регистрация, движещ се в посока Габрово – Велико Търново, в който са пътували мъж, жена и две деца, внезапно и без причина навлиза в насрещната лента за движение и се удря челно в насрещнодвижещият се лек автомобил „Мерцедес”с търговишка регистрация, в който са пътували три жени. Всички участници в катастрофата са откарани във великотърновската болница, с леки наранявания. В тежко състояние и с опасност за живота е 39-годишният водач на опела. Движението на автомобили в района на произшествието е временно преустановено.  
 

Коментари (0)

Добави Коментар
Анти бот

Подобни новини

Представиха Стратегията за работа на полицията в близост до обществото пред кметове и наместници
Добавено: 07.03.2012г. 

Стратегията за работа на полицията в близост до обществото, моделът „Проблемно ориентирания подход за осигуряване на ред и сигурност в партньорството с обществото”, ролята на полицията и местната власт, гражданското общество и задачите, които ще се изпълняват през 2012 година бяха представени на работна среща между ръководството на ОДМВР – Велико Търново и кметове и наместници в общината.

16 пешеходци глобени само за ден от пътните полицаи
Добавено: 31.07.2014г. 

16 пешеходци, нарушили Закона за движение по пътищата, са санкционирани само за изминалото денонощие от полицейските патрули във Велико Търново. На двама пешеходци са съставени актове, а 14 са глобени с фиш. През последните 24 часа «Пътна полиция» и «Охранителна полиция» в